torsdag den 23. februar 2012

Shopping a'la Tenerife

Oh yes, som I nok kan gætte så er jeg på Tenerife i den her uge. Jeg er rejst (alene) ned for at besøge min morfar og min pap-mormor i 8 dage. (<3). Vejret er ikke det mest varme og solrige jeg har oplevet i de 7 år jeg efterhånden har været her én gang årligt, i min vinterferie. Men hva' fa'en? Jeg hygger mig, og som det fremgår i overskriften, så har jeg også shoppet lidt.
Grøn kjole: Pull a Bear. Denim vest: Bershka. Skjorte-kjole: Zara. Grå sweat: Stradivarious. Læder jakke (desværre ikke ægte): Stradivarious. Guld sweat: H&M. U.S.-smiley sweat: Blanco. Håndbold+harpiks: random sportsbutik.

Jeg havde-desværre-fået forbud fra min mor mod at købe nogle sko mens jeg var her, men uff hvor var jeg tæt på at bryde det forbud da jeg fandt et par skønne brune/beige stilletter til næsten ingen penge! Jeg nåede så langt som til kassen inden jeg fortrød...


2 kommentarer:

 1. Fede køb - Tenerife er skøn. Kan du anbefale nogle gode steder at shoppe? :)

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
 2. Hej, undskyld jeg var så lang tid om at svare:(

  Men der er rigtig fedt at shoppe i Santa Cruz eller indre Los Christianos. En af mine yndlingsbutikker på Tenerife er helt klart Stradivarius!

  Håber at jeg har nået at svare inden du tog hjemmefra!

  SvarSlet

Follow this blog with bloglovin

Follow Punktummet.